ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δυο – τρεις  βδομάδες αισθανόμουν πολύ άσχημα»

«Δυο – τρεις  βδομάδες αισθανόμουν πολύ άσχημα»

O τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ παραχώρησε μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην SPORTDAY και στον συνάδελφο Αντρέα Βεντούρη.

Ο Βάσκος τεχνικός ρωτήθηκε για τα πάντα, και κάποιες από τις τοποθετήσεις και όλα όσα είπε έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Η χειρότερη στιγμή του Ιμανόλ Ιδιάκεθ:

Τι έλειψε από την ΑΕΚ στην Ευρώπη και δεν μπόρεσατε, ενώ φτάσατε τόσο κοντά, να πάρετε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ;

«Ο Αποκλεισμός από την Βικτόρια Πλζεν ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Πέρυσι με την Σλόβαν Λίμπερετς το συναίσθημα ήταν διαφορετικό, διότι μας κέρδισε δύο φορές κι έδειξε πως ήταν καλύτερη από έμας. Φέτος όμως αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση. Σκέφτομαι το πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία… Θα μπορούσαμε να τελειώναμε από το πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες και στη ρεβάνς  αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση. Μπορώ να σου πω ότι 2-3 βδομάδες αισθανόμουν πολύ άσχημα. Ήταν άδικο. Αυτή η ομάδα όμως έχει λαμπρόν μέλλον. Την επόμενη χρονιά θα παλέψει ξανά για τον ίδιο στόχο».

Για το κατά πόσον θεωρεί ότι η χρονιά θα είναι πετυχημένη μόνο με την κατάκτηση ενός τίτλου: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ναι. Διότι το θέλουμε σαν τρελοί. Πολλά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι στο σωστό δρόμο. Πριν από τέσσερα χρόνια κανείς δεν μιλούσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια όλοι την συγκαταλέγουν στα φαβορί. Για μένα αυτό είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία. Αλλά σίγουρα όλοι θέλουν το πρωτάθλημα, το κύπελλο, τίτλους. Ρωτώντας εμένα, θέλω πολύ ένα τίτλο. Θα παλέψουμε σαν τρελοί μέχρι τέλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top